fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

TheBrandoers

  |  BLOG   |  Going Live! But how?

Going Live! But how?

Îți faci planuri să faci un Live pe pagina Brand-ului tău? 

O sesiune de Live poate să ajute foarte mult deoarece te poți apropia mult mai mult de comunitatea ta, poți oferi sfaturi și răspunsuri directe, este interactiv pentru spectatori și, cel mai important, ai ocazia să transmiți informații mult mai ușor și ”la liber”. Trebuie doar să fii tu însuți și să te gândești cum îți poți ajuta cel mai bine audiența!
Lucrurile pot părea destul de ușoare la prima vedere, însă trebuie să fii atent la câteva detalii care pot să dea peste cap întreaga inițiativă! Iar noi suntem aici pentru a te îndruma! 
În primul rând, înainte de Live, asigură-te că toate obiectele tehnice funcționează: dispozitivul de filmare trebuie să fie în ordine (cameră, telefon mobil, laptop cu cameră încorporată, etc.), să ai o conexiune bună la Internet, verifică partea de Audio/Video, poate e indicat să faci și un Stream Test înainte. 
Mai apoi, asigură-te că oferi un spațiu curat și organizat în jurul tău, deci este indicat să faci puțină curățenie sau să te asiguri că este totul exact cum ai vrea tu să arate din punct de vedere estetic.
Gândește-te de la bun început pe ce platformă vrei să realizezi Live-ul respectiv: pe Facebook, Instagram, YouTube – posibilitățile sunt multiple, dar trebuie să ai în calcul pe ce platformă te poți apropia cel mai bine de urmăritorii tăi! 

Înainte de Live, este bine să îți pui în ordine gândurile și ideile. Dacă ești acel tip de persoană care poate să vorbească la liber și să improvizeze de la secundă la secundă, atunci nu vor fi necesare prea multe pregătiri în acest sens. Însă, chiar dacă ești sau nu o persoană mai sfioasă și care nu este obișnuită să vorbească foarte mult cu un public, îți sugerăm să pui pe o foaie de hârtie sau într-un document Word/Notes ideile pe care vrei să le împărtășești – în linii mari! O să vezi că în momentul în care începi să comunici ceea ce ți-ai propus totul va începe să decurgă natural, deoarece vei observa că ”hey, nu este atât de rău cum am crezut!”. Tot ce trebuie să faci este să te bazezi pe cunoștințele tale și pe domeniul tău de expertiză – dacă ești o persoană informată și sigură pe ceea ce faci, atunci oamenii or să aibă ce învăța de la tine și despre brandul tău! 

Așadar, ia-o pas cu pas! Chiar dacă există greșeli la primul Live, perseverența este cheia – data viitoare va fi și mai bine, va fi un audio mai calitativ, va fi o lumină mai bună, vei alege un subiect și mai amplu, vei avea și mai multe comentarii și vizualizări. 

~ Thank you for reading! ~

~ by Andreea

 

Post a Comment

Let's CONNECT