fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

TheBrandoers

  |  BLOG   |  Apariția în revista Business Arena Magazine | Martie 2019

Apariția în revista Business Arena Magazine | Martie 2019

Mulțumim Business Arena Magazine pentru posibilitatea pe care ne-ați oferit-o să putem împărtăși câteva lucruri despre viziunea pe care o are echipa noastră atunci când vine vorba de prezența brandurilor în mediul rețelelor sociale!

Sumar articol:

The Brandoers – viziune de afaceri de succes!

Jean Cocteau spunea cândva „Celebritate: mă imaginez ca pe un bust de marmură cu picioare care să alerge peste tot.” În prezent, măsurăm faima în ceea ce privește imaginea mărcii.
Un brand este un simbol, iar semnificația sa leagă produsele de consumatori, creându-se cadrul favorabil de interacțiuni care va genera succes în afaceri. Mărcile au rolul de a combina mai multe caracteristici care definesc o companie și conturează calitățile produselor.

 

„Brandoers a luat naștere ca un instrument pentru a ajuta brandurile să își descopere potențialul real, să creeze imaginea și povestea pe care doresc să o transmită, bazată pe strategii care se concentrează pe atingerea țintelor stabilite în prealabil. Ne plac ideile creative și ne place să le implementăm. Astăzi, tehnologia avansează cu mare viteză și, odată cu ea, trebuie să evoluăm și noi. Focusul se schimbă în fiecare zi, de la o platformă la alta. Este nevoie de un angajament cu normă întreagă și o prezență constantă pe platformele de social media, astfel încât să putem crea un public fidel pentru brandul nostru. Suntem conștienți de toate acestea și suntem pasionați de construirea brandurilor alături de partenerii noștri ”, a spus Bogdan Ladaru, Builder de strategie, The Brandoers.

 

Citește articolul complet

Post a Comment

Let's CONNECT