fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
Image Alt
Despre TheBrandoers

Construirea unei audiențe fidele Brand-ului dumneavoastră este cea mai inteligentă investiție indiferent de momentul pieței în care ne aflăm!

Viziunea noastră

We are doing, not just
talking!

Astăzi tehnologia evoluează cu o viteză amețitoare și odată cu ea, trebuie să evoluăm și noi. Atenția se schimbă de la zi la zi, de la platformă la platformă. Este nevoie de implicare continuă și de o prezență constantă pe aceste platforme sociale astfel încât să putem construi o audiență fidelă brandului nostru. Noi am ințeles acest lucru și suntem pasionați să construim împreună cu partenerii noștri.

Suntem o echipă de oameni creatori, pasionați, inovatori, dar în mod deosebit, suntem “DOERS”. The Brandoers s-a născut din dorința de a ajuta brandurile să își descopere adevăratul potențial, să construim împreună imaginea și povestea pe care vrem să le transmitem, construind strategii care să urmarească atingerea obiectivelor stabilite. Ne plac ideile creative, dar iubim să le implementam.

a

Care este istoria echipei TheBrandoers?

Cei peste 3 ani de experiență în care am construit peste 30 de Branduri (multe dintre ele de la 0) ne dau posibilitatea să recomandăm tuturor Brand-urilor de astăzi, indiferent de mărimea lor, să înceapă expunerea în mediul online. Având și folosind tool-urile disponibile astăzi, orice companie își poate construi și menține fidelă o audiență, astăzi nemaifiind nevoie să lucrezi doar cu televiziuni sau persoane publice pentru a obține vizibilitate - azi reușim să construim împreună ceva de durată! Business-ul nostru a pornit prima oară prin construirea brand-urilor personale, iar ușor-ușor ni s-au alăturat clienți din multe domenii de activitate diferite, din alte țări, în alte limbi, de pe mai multe continente. Suntem recunoscători pentru fiecare colaborare pe care o obținem și pentru fiecare răspândire cu succes a companiilor pe care le reprezentăm.

Misiunea echipei noastre este de a da glas celor care au de spus un cuvânt în domeniul lor de expertiză!

Ești student sau abia ai terminat studiile?

Vino în practică, nu este necesară experiența și vei fi plătit! Înscrie-te acum la programul nostru de formare unde învățăm aplicând ultimele trenduri din piață.
Echipa noastră

Hai să facem cunoștință cu echipa
care face toate aceste lucruri posibile

Mariana Dinică

Marketing Manager

Bogdan Lădaru

Strategy Builder

Nicoleta Vasile

Social Media Expert

Șipoteanu Sebastian

Videographer

Andreea Mănăilă

Copywriter & Website Content Creator

Ștefana Golișteanu

Photographer

Casa Anke

Video Producers
Let's CONNECT