fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
Image Alt
Despre TheBrandoers

Construirea unei audiente fidele Brand-ului dumneavoastra este cea mai inteligenta investiei indiferent de momentul pietei in care ne aflam!

Viziunea noastra

We are doing, not just
talking!

Astazi tehnologia evolueaza cu o viteza ametitoare si odata cu ea, trebuie sa evoluam si noi. Atentia se schimba de la zi la zi, de la platforma la platforma. Este nevoie de implicare continua si de o prezenta constanta pe aceste platforme sociale astfel incat sa putem construi o audienta fidela brandului nostru. Noi am inteles acest lucru si suntem pasionati sa construim impreuna cu partenerii nostri.

Suntem o echipa de oameni creatori, pasionati, inovatori, dar in mod deosebit, suntem “DOERS”. The Brandoers s-a nascut din dorinta de a ajuta brandurile sa isi descopere adevaratul potential, sa construim impreuna imaginea si povestea pe care vrem sa le transmitem, construind strategii care sa urmareasca atingerea obiectivelor stabilite. Ne plac ideile creative, dar iubim sa le implementam.

a

Care este istoria echipei TheBrandoers?

Cei peste 3 ani de experiență în care am construit peste 30 de Branduri (multe dintre ele de la 0) ne dau posibilitatea să recomandăm tuturor Brand-urilor de astăzi, indiferent de mărimea lor să înceapă expunerea în mediul online, având și folosinf tool-urile disponibile astăzi, orice companie își poate construi și menține fidelă o audiență, astăzi nu mai este nevoie să lucrezi doar cu televiziuni sau persoane publice pentru a obține vizibilitate, astăzi putem construi împreună ceva de durată. Business-ul nostru a pornit prima oară prin construirea brand-urilor personale, iar ușor ușor ni s-au alăturat clienți din multe domenii de activitate diferite, din alte țări, în alte limbi, de mai multe continente. Suntem recunoscători pentru fiecare colaborare pe care o obținem și pentru fiecare răspândire cu succes a companiilor pe care le reprezentăm.

Misiunea echipei noastre este de a da glas celor care au de spus un cuvânt în domeniul lor de expertiză!

Ești student sau abia ai terminat studiile?

Vino în practică, nu este necesară experiența și vei fi plătit! Înscrie-te acum la programul nostru de formare unde învățăm aplicând ultimele trenduri din piață.
Echipa noastra

Hai sa facem cunostinta cu echipa
care face toate aceste lucruri posibile

Mariana Dinica

Marketing Manager

Bogdan Ladaru

Strategy Builder

Nicoleta Serban

Social Media Expert

Șipoteanu Sebastian

Videographer

Andreea Manoila

Copywriter & Website Content Creator

Stefana Golisteanu

Photographer

Casa Anke

Video Producers
Let's CONNECT